tirsdag den 29. juli 2014

Sommertræf 2014


 
Helt derude, hvor kragerne vender ligger Kragenæs. Mere end halvanden times kørsel fra Taastrup, så langt, at det faldt os naturligt at holde en pause undervejs, den lørdag formiddag, hvor vi satte kursen mod 2014 sommertræf. Vi glædede os, og vejrudsigten lovede godt.

Vi var ikke de første, der var ankommet, men der var stadig plads til at slå teltet op i første række ud mod vandet - her var faktisk ret flot. Træfgruppen arbejdede hårdt og kunne ikke love, at vi kunne blive liggende lige der - men med 6 pløkker er vi flytbare, og da vi til og med gerne ville give en hånd med, så blev tonen helt anderledes imødekommende.

Over middag måtte vi på vandet, men det blæste en del, så turen gik hen af kysten, først i modvind og da vi vendte om i medsø. Dejligt efter en lang uge uden vand, igen at være ude.

Søndag blæste det endnu mere, så det blev kun til en kort tur med Vibeke i bølgerne - og så kunne vi tage imod de mange andre, der kom til.

Så kom vi i gang
Endelig var der kommet legekammerater, så mandag tog Jacob, Dan og jeg en fin herretur om på bagsiden af Feje - sikke kryds, sikke bølger - både mod og med. Herligt at kunne brænde lidt krudt af - og så var vi klar til O-løbet, der startede sent, efter et noget kaotisk tur-planlægnings-møde, som alligevel landede fint på benene med en række ture og workshop, så der var noget til de næsten 200 deltagere at tage sig til.

Jeg valgte turene - og var både tirsdag, onsdag, torsdag og fredag af sted på lange og fine ture, og mødte masser af dejlige kendte og nye rokammerater, og vi fik snakket, diskuteret og ikke mindst roet i det flotte farvand mellem Smålandshavets øer og Lolland.

Dejligt at møde deltagere fra tidligere træf og se, hvor meget de er vokset i erfaring og kunnen på vandet, og flot at møde mange nye, der har lyst til at udfordre og lære mere. Der var nok at tale om ved aftensmaden, enten de små grupper ude ved teltene eller ved fællesgrillen, her blev sejrene luftet og nye landvindinger planlagt.

Festen lukker og slukker
Måske er en uge lang tid - for i løbet af fredagen blev der flere og flere huller på pladsen, hvor teltene ellers havde stået tæt, og det fortsatte i løbet af lørdagen. Programmet var faktisk også lidt magert, med mindre, der stod deltagelse i DM i teknik for sjov på balkortet. Så der var ikke så mange på vandet. Men stemningen i teltet var god, maden fin og festen var et værdigt slutpunkt for en fin uge i Kragenæs - endnu en dejlig plet på kortet, hvor jeg gerne vil tilbage og ro med kajakken en anden gang.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar